Maatwerkpakket

Ieder jaar weer ontvangen veel werknemers een kerstpakket. Maar wat is nu een welkom geschenk en wat vindt u als bedrijf belangrijk om te geven? Met een kerstpakket laat u zien dat u uw medewerkers waardeert voor hun inspanningen. Het geven van deze waardering in de vorm van een geschenk heeft enorme impact op de motivatie van uw personeel. Een niet te onderschatten cadeau dus. Uiteraard is het bij de keuze van uw geschenk, belangrijk om een goede mix te vinden in uitstraling, product, kwaliteit, samenstelling, thema en dat alles binnen uw budget. Het verrassingselement speelt ook een belangrijke rol. WOT! promtotions adviseert u graag om een spraakmakend kerstpakket te kiezen. Bel ons op 0416-671777 of mail ons op info@wotpromotions.nl

kerstpakketten

Kerstpakket op maat

Wanneer is een kerstpakket geslaagd? Uiteraard moet de ontvanger verrast worden en zien dat er over het cadeau is nagedacht. Dat kan natuurlijk op veel vlakken zijn. Denk daarbij aan thema, keuze van de producten en materialen, de vorm, de verpakking en dat alles gekoppeld aan uw bedrijf en binnen een bepaald budget. Hier ligt dus een uitdaging! Graag gaan wij deze met u aan om voor uw organisatie een verrassend kerstpakket samen te stellen. Dit kan al vanaf 60 stuks. Omdat wij een specialist zijn in het bedenken van relatiegeschenken op maat, kunnen wij ook een unieke draai geven aan de invulling van uw kerstpakket op maat. Wij hebben diverse mogelijkheden en ideeën om uw bedrijfsnaam/logo/boodschap op een leuke manier te verwerken in het kerstpakket. .

Wat voor kerstpakketten wil ik dit jaar geven?

Zoekt u naar unieke kerstpakketten? Stop dan nu met zoeken! De kerstpakketspecialist.nl heeft een zeer ruim assortiment kerstpakketten en relatiegeschenken die u direct online kunt bekijken én bestellen. Daarnaast bieden wij u het totale marktaanbod met alle mogelijk denkbare cadeaus en relatiegeschenken. U kunt daarbij denken aan diverse thema’s zoals gezondheid, culinair, actief bezig zijn, reizen, mobile devices, wijn, eco en fairtrade.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek ? Maak snel een afspraak met een van onze specialisten!

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom om onze kerstpakketten te bekijken of zelf een geschenk uit te zoeken. Als specialist in kerstpakketten en geschenken zullen wij u helpen met uw idee en ervoor zorgen dat u ook dit jaar weer uw medewerkers verrast met unieke kerstpakketten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.