Over ons

Organisatie

WOT! Promotion is in 1997 opgericht door Edwin Bouman na eerder 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de branche. De naam WOT! staat voluit voor World Of Textiles & Promotions. In 2000 is dit ingekort tot het huidige WOT! Promotions (spreek uit wot-)

Met 12 medewerkers zijn wij uitgegroeid tot een volwassen speler met een grote bagage aan promotionele ervaring en hebben een neus voor trends en innovatie. Dat dit ook door het vak zo wordt beoordeeld blijkt o.a. uit het feit dat WOT! Promotions in 2002 en 2010 werd genomineerd tot Promotional Company of the Year. Een fragment uit het laatste juryrapport: "Belangrijkste criteria voor het toekennen van de award zijn assortiment, betrouwbaarheid, service, communicatie/presentatie, vakkennis en solvabiliteit"

Mission Statement WOT! Promotions

Succesvolle waardetoevoeging aan het proces van opbouwen, ondersteunen en onderhouden van merken, huisstijlen en relaties door het leveren van doelgerichte promotionele producten terwijl we daarbij streven naar win/win/win situaties voor klanten, WOT!, leveranciers en alle overige betrokkenen. Zorg voor maatschappij, milieu en plezier in ons werk speelt daarbij een belangrijke rol.

Code of Conduct

Wij hechten belang aan maatschappelijk verantwoord handelen, denken en doen. Wij verwachten dit van en formuleren dit naar onze medewerkers, fabrikanten en alle andere betrokken partijen in het proces van de levering van promotionele produkten. Daartoe commiteren wij ons aan de code of conduct van onze branchevereniging PPP. Download code of conduct.

contact gegevensteamtotaal leverancier

werkwijzespecialisten websitesshowroom

nieuws overzichtvacatures stagerss syndication