Culinaire kerstpakketten

  • 1-1-2014

Culinaire kerstpakketten

Traditonele, Italiaanse streekproducten of een originele barista set? Tegenwoordig is de keuze reuze betreft de culinaire kerstpakketten. Culinaire kerstpakketten zijn helemaal van deze tijd. dekerstspakketpecialist biedt u een ruim assortiment van culinaire kerstpakketten. Ideeën nodig ? Blader dan eens door onze online catalogus of neem een kijkje in onze online webshop.  

Breed assortiment culinaire kerstpakketten

Met onze verschillende culinaire Kerst & themapakketten, luxe eindejaarsgeschenken en prachtige wijngeschenken hebben we een enorm breed assortiment kerstgeschenken. Met merken zoals Jamie Oliver, Paul Bocuse en BergHOFF hebben we ook een groot scala aan prachtige culinaire cadeau’s van hoge kwaliteit met een perfecte afwerking.

Maatschappelijk verantwoord, duurzaam & fairtrade

Maatschappelijk verantwoord, milieu bewust, duurzaam, fairtrade, eco. Allerlei groene termen waar wij als dekerstpakketspecialist veel waarde aan hechten. Een groot deel van ons assortiment, waaronder onze culinaire kerstpakketten, heeft een duuzaam en fairtrade label. Neem bijvoorbeeld de populaire bio picknickset of de culinaire kerstpakketten van de wensboom. Heeft u maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan dan past een duurzaam en fairtrade kerstpakket het best bij u! Inspiratie nodig voor culinaire kerstpakketten? Klik dan eens door onze online webshop.

Maak er uw eigen unieke creatie van!

Wilt u een culinair geschenk combineren met een waanzinige gadget? Maak er uw eigen unieke creatie van! Met onze unieke op maat pakket service bieden wij u de mogelijkheid om verschillende geschenken samen te stellen tot uw unieke kerstpakket.

Waarom dekerstpakketspecialist?

dekerstspakketpecialist is de specialist op het gebied van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken in Nederland. Met ons ruime assortiment en uitgebreide services kunnen wij u altijd van dienst zijn bij het zoeken naar het perfecte geschenk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment online of kijk wat de mogelijkheden zijn betreft uw unieke culinaire kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan snel contact op met onze een van onze specialisten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

Email sales@wot-p.nl Bel ons (+31) 0416 671777

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk  - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning