Het perfecte geschenk

  • 24-10-2013

Het perfecte kerstgeschenk

Iedereen heeft een eigen beeld van wat het perfecte kerstgeschenk is. De één uit de voorkeur voor een heerlijk culinair kerstpakket wat hij of zij goed kan gebruiken tijdens de feestdagen terwijl de ander de voorkeur uit voor een kerstpakket waar hij of zij het hele jaar profijt van heeft. Met andere worden het is lastig om het perfecte kerstgeschenk te kiezen. U kunt uiteraard wel streven naar het perfecte kerstgeschenk en dat is iets waar onze specialisten u graag bij helpen.

 

Wat moet u doen?

U kunt binnen uw organisatie pijlen welk kerstpakket het meest wordt gewaardeerd maar daardoor verminderd u wel het verrassingseffect. Dat zou jammer zijn! WOT-P biedt u een praktischere aanpak. Overleg met een van onze specialisten wat het beste bij u als organisatie past. Misschien is dat wel een fairtrade of milieu bewust product. Met onze op maat pakket service kunt u er ook voor kiezen om  een combinatie kerstpakket samen te stellen zodat iedereen tevreden is met het geen wat hij of zij krijgt. Op deze manier proberen wij, samen met u, te streven naar het perfecte kerstgeschenk.

 

Wat maak een kerstpakket perfect voor iedereen?

Wat is het perfecte kerstgeschenk? Uiteindelijk gaat het om de achterliggende gedachten. Met het kerstpakket toont u blijk van waardering richting uw werknemers. Met andere woorden, de oprechtheid is dus van groot belang! Heeft u er goed over nagedacht? Wat is het verhaal achter het geschenk? Of is het zo maar iets wat er leuk uitziet maar verder nutteloos en niets zeggend is? Wij zijn u graag van dienst om deze, soms wel lastige, vertaalslag te maken. Uiteindelijk gaat het om de waardering en hoe deze waardering wordt gesymboliseerd door uw kerstpakket of eindejaarsgeschenk.

 

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment online of kijk wat de mogelijkheden zijn betreft uw unieke kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan snel contact op met onze een van onze specialisten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

Email sales@wot-p.nl Bel ons (+31) 0416 671777

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk  - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning